We're not here to give up

Haha wow, hade glömt bort att jag ens hade en blogg. Detta är nog heller inte en blogg som många kommer att följa. Eller möjligtvis när jag aktiverar min facebook igen och lägger upp den där, så vem fan vet. Sista inlägget var från dagen då farfar dog, vilket var över 2 år sedan nu, så det är lite svårt att veta var man ska börja egentligen.

Flyttade till Växjö (eller 4 mil utanför staden), augusti 2013, i samband med att jag skulle börja studera. Jag läser filmvetenskap på Linnéuniversitetet, och är inne på min andra termin nu i en fördjupningskurs efter jag läste grundkursen på höstterminen. Skönt att komma bort från Sundsvall som fan, så sjukt less på min 'hemstad', händer inte ett skit och är less på vissa människor där. Så det har varit en aning skönt att bara få bo 80 mil bort.
Däremot ska jag snart hem igen, sjukt att det är maj redan, året har gått så snabbt. Den 6e juni åker jag hem igen, och vet ännu inte hur jag ska bo eller jobba. Ska ringa min chef på måndag tänkte jag...

HMMMM, har nog inget mer vettigt att säga just nu, förutom att Chemical Vocation varit min räddare under någon månad nu. Skäms en aning att det tog mig 3 år att lyssna på deras senaste album bara. Sällan jag gillar exakt alla låtar på ett album, men detta är tammefan klockrent! Lovar.  Album: Write this moment, listen and enjoy people! I'm out.

 

RSS 2.0